Vi erbjuder pennor för genomläsning av manus. Vi har dock rätt att neka manus.

Tidsbokning krävs, dvs en dialog ska ha förekommit med dig innan vi kan se om ditt manus kan få erbjudandet. Du hamnar inte automatiskt i någon penna bara för du skickar in ditt manus. Kötid förekommer! En tidplan upprättas vid Guldpennan och ett nära samarbete krävs med författaren. Manuset ska vara i Times New Roman 12p samt 2 i mellanrum. Vi arbetar med Open Office som är ett gratis ordprogram för att säkerställa kvalitet. Detta är ett krav att även du gör vid guldpennan. Vi tar gärna emot förfrågningar från egenutgivare där de vill köpa våra tjänster för att optimera sitt manus. Hör av dig!

Tryck på respektive bild för mer information, eller, skicka in ditt manus så berättar vi mer!

Beställd penna är bindande! Ångrar man ett erbjudande krävs 20% av beloppet.

Priserna är inklusive moms.

  • GhostWriter

Har DU orden, en idé men inte tid, kunskap eller ork till att skriva? Anlita oss så fixar vi Din bok eller vad Du vill. Ditt namn kommer att stå som författare och det är Du som äger alla rättigheter. Vi är bara din penna så att säga. När vårt samarbete är slut raderar vi alla kopior av manuset. Du kan kalla oss din spökskrivare!

Behöver du hjälp att forma Din idé, kan vi även hjälpa Dig med det.

Kontakta oss för en fullständig offert!

  • Memoir

Vill Du föreviga Ditt liv, Din släkting eller Dina barns liv och berättelser? Då kan vi skriva Din bok med Dig eller den Du väljer vi huvudrollen. Boken baseras på intervju av Dig, bilder och annat research material. Du får sedan en bok som kommer att vara en kär ägodel i din släkt.

IMG_0124

 

Kontakta oss för en offert!

  • CV granskning

Att söka arbete kräver både tid och kunskap. Att fånga den blivande arbetsgivaren redan på pappret är avgörande för att få komma på en anställningsintervju och därmed få en chans att visa vem Du är. Vi har erfarenhet och vet hur Du ska skriva för att få ett gott första intryck. Skicka Ditt CV till oss, så hjälper vi Dig att fånga deras intresse.

Kontakta oss för priser!

  • Skribentuppdrag

Vi kan anlitas för diverse skribentuppdrag så som artiklar, sociala medier och reklam. Tveka inte att höra av Dig till oss för mer information!

  • Studiecoach 

Studerar du och behöver en studiecoach som kan hjälpa dig vid läxläsning, tentaläsning eller se över ditt arbete och ge dig feedback på det? Anlita oss så hjälper vi dig att nå dina mål. Vi har bred erfarenhet av studier på olika nivåer och vi är utbildade lärare/pedagoger. Feedback sker genom mail, telefon och skype. Vid behov sker ett möte. Man kan köpa klippkort. Kontakta oss för mer information.

  • Förlagstjänster

Vi erbjuder att hjälpa andra förlag och privata att sköta bokproduktionen så Ni kan ge ut och trycka själva. Vi hjälper Er med vad Ni behöver. Guldpennan faller väl in i det här, men vi kan också ge Er en offert på separata tjänster så som, design, text och form.

Hör av er för offert!

Vi ser fram emot att samarbeta med Dig!