Vi erbjuder pennor för genomläsning av manus. Vi har dock rätt att neka manus. Vilken penna det blir är helt upp till dig baserat på vad du vill med ditt manus och hur du vill gå vidare.

Tidsbokning krävs. Kötid förekommer!

Tryck på respektive bild för mer information, eller, skicka in ditt manus så berättar vi mer!

Beställd penna är bindande! Ångrar man ett erbjudande krävs 50% av beloppet. Priset baseras på antal tecken du har i ditt manus. Vi kan hjälpa till med finansiering. Kontakta oss. 

Priserna är inklusive moms.

  • GhostWriter

Har DU orden, en idé men inte tid, kunskap eller ork till att skriva? Anlita oss så fixar vi Din bok eller vad Du vill. Ditt namn kommer att stå som författare och det är Du som äger alla rättigheter. Vi är bara din penna så att säga. När vårt samarbete är slut raderar vi alla kopior av manuset. Du kan kalla oss din spökskrivare!

Behöver du hjälp att forma Din idé, kan vi även hjälpa Dig med det.

Kontakta oss för en fullständig offert!

  • Memoir

Vill Du föreviga Ditt liv, Din släkting eller Dina barns liv och berättelser? Då kan vi skriva Din bok med Dig eller den Du väljer vi huvudrollen. Boken baseras på intervju av Dig, bilder och annat research material. Du får sedan en bok som kommer att vara en kär ägodel i din släkt.

Kontakta oss för en offert!

  • Skribentuppdrag

Vi kan anlitas för diverse skribentuppdrag så som artiklar, sociala medier och reklam. Tveka inte att höra av Dig till oss för mer information!

  • Förlagstjänster

Vi erbjuder att hjälpa andra förlag och privata att sköta bokproduktionen så Du kan ge ut själv. Vi hjälper till med vad Du behöver. Guldpennan faller väl in i det här, men vi kan också ge Er en offert på separata tjänster så som, design, text och form.

Hör av Er för offert!

  • Författarcoaching

Vi står till Din tjänst för alla former av författarcoaching om du skulle behöva en mentor, coach och en support. Kontakta oss så tar vi en diskussion.

Vi ser fram emot att samarbeta med Dig!