Några röster om Lange förlag och våra lektörer. Alla omdömen är anonyma med respekt för författaren.

”Tack, Linda för fantastisk fin respons och ett professionellt utlåtande vilket lett till att min bok har fått JA till publicering.
Även tack för din hängivenhet och intresse som du har visat.”

”Varmt tack, Linda Svendsen, för ditt utförliga lektörsbrev!
Du har verkligen gått igenom min text på djupet, och det känns så professionellt och helt underbart. Ska genast sätta igång och arbeta. Du anar inte hur mycket jag uppskattar ditt engagemang och dina kommentarer. Det känns fantastiskt att samarbeta med någon som ser möjligheter i stället för svårigheter, någon som dessutom har förmåga att styra upp ett sådant här stort projekt. Redan från allra första kontakten med er på Lange förlag, anade jag att detta var helt rätt för mig.”

”Professionellt, ärligt och utvecklande. Tack för Ditt engagemang Linda Svendsen!”

”Utan din otroligt värdefulla insyn på mitt manus, hade det aldrig blivit en bok som nu ska ges ut! Tusen tack!”

”Tack för arbetet med mitt manus. Jag är väldigt nöjd med arbetet.”

”I min fåfänga trodde jag att jag hade skrivit ett nästintill perfekt manus, men vad jag bedrog mig. Lindas professionella, pedagogiska och otroliga kompetens för det skrivna ordet var skoningslös men konstruktivt. Hennes bedömning avgjorde hela min boks framtid. Tidigare förstod jag inte de korta refuseringar jag fick från förlagen. Men det gör jag nu. Jag har nu en bok som fått ett JA till utgivning.”

”Din känslighet för texten inger förtroende och min bok kunde inte hamnat i tryggare händer! Tack än en gång för allt arbete och all den tid, som du lagt ner på mitt manus. Genom Lange förlag har en ny dörr öppnats och gett mig lust att fortsätta skriva”.

”Lange uppfyller alla förväntningar på ett professionellt bokförlag. Vårt samarbete präglas av ömsesidigt förtroende, fantastisk kreativitet och mycket glädje. Särskilt uppskattar jag den respons som jag kontinuerligt får.”

”Tusen tack för väl utfört arbete. Utlåtandet är mycket gediget och det märks att du har läst hela manuset. Jag har anlitat andra lektörer genom åren, som varit dyrare och då fick man ändå ett mycket torftligt utlåtande. Ditt utlåtande var så mycket bättre och även det stödet man får efter tjänsten. Jag kunde inte varit nöjdare.”

”Fantastiskt samarbete och mycket professionellt litet Förlag är ni på Lange Förlag.”

Tack för all omtanke och stöd för min berättelse som jag fick ett utlåtande från. Det är fantastisk att ett företag kan ha så stort hjärta som ni har. Ni brinner verkligen för människor och berättelser. Helt fantastiskt.”

”Varför leta vidare när Lange Förlag finns, står det på er hemsida. Jag håller med. Ni är bäst!”

”Vad ni gör och vad ni levererar är helt otroligt. Passionerade människor som tar hela världen i sin famn.”